Wilhelminapark
Mooie plekken, Plaatjes

Het Wilhelminapark tijdens een sneeuwstorm

Het kan je niet zijn ontgaan: het sneeuwde vandaag. En niet zo’n beetje ook. Voor het eerst sinds tijden viel er weer een echt pak sneeuw dat ook lekker bleef liggen. Maar het vriest niet, dus lang kunnen we er waarschijnlijk niet van genieten. Daarom pakte ik me goed in en ging er vanmiddag met mijn camera op uit. In twintig foto’s legde ik het Wilhelminapark in een sneeuwstorm vast.

Dol op sneeuw

Ik ben groot fan van de winter en kan een goed pak sneeuw echt waarderen. Ik werd vanochtend wakker met hetzelfde gevoel als ik vroeger had als ik op schoolreisje ging: één en al opwinding! Ik moest even wachten tot het einde van de ochtend, maar toen dwarrelden de dikke vlokken naar beneden. Joepie! Toen het ook een beetje bleef liggen, trotseerde ik de storm en de vallende takken (er vielen er echt twee bijna op mijn hoofd, levensgevaarlijk deze hobby) en wandelde naar het Wilhelminapark. Ik zal er verder niet zo veel woorden aan vuil maken, kijk maar gewoon naar dit sprookjesachtige, winterse park.

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Wilhelminapark

Terwijl ik dit schrijf is het alweer gestopt met sneeuwen en verandert alles langzaam in die onvermijdelijke natte drab. Bah. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Beantwoord petra van der poel 13 december 2017 om 13:55

    Hele mooie foto’s nelleke, en zekers in het prachtige utrecht

    • Beantwoord Nelleke Poorthuis 24 december 2017 om 20:33

      Dank je wel! 😀

    Laat je horen