LE:EN
Lekkere plekken

Ik kloonde mezelf bij LE:EN

Alweer een tijdje geleden werd ik door Marc van Aziatisch restaurant LE:EN uitgenodigd voor een heuse Instameet. Het was voor mij als blogger en Instagrammer de eerste keer dat ik voor zoiets uitgenodigd werd en ik vond het maar wat spannend. De uitnodiging beloofde borrelen met Aziatische hapjes en een levensecht 3D-beeldje van mijzelf, dankzij de Momentize 3D scanner die op dat moment bij LE:EN in het restaurant stond. Benieuwd hoe een 12 centimeter hoge Nelleke eruit ziet? Lees snel verder…

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

Industrieel Aziatisch

LE:EN is een prachtig Aziatisch restaurant aan de voet van de watertoren op Rotsoord. Ze zitten in een loods dus hun stijl is oosters gemixt met industrieel, een prachtige combi zoals je kunt zien. De keuken is Aziatisch, in de breedste zin van het woord. Thais, Japans, Chinees, Vietnamees, ze zijn van alle markten thuis. De gerechtjes zijn klein en gemaakt om te delen zodat je van alles kunt proeven en proberen.

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

LE:EN

Sprinkhaan sushi?

Dat ziet er toch heerlijk uit? Ik was zelf het meest verrast door de sprinkhaan sushi (verrast door het feit dat ik een sprinkhaan durfde te eten) en door de gewokte mosselen en kokkels (want ik had geen idee dat ik dat lust en deze waren ongelooflijk lekker). Ook de lamscurry was niet te versmaden, maar daar was ik niet zo verrast over want ik wist al dat ik van lamscurry houd.

LE:EN

Oh, zo ziet dat er trouwens uit, zo’n Instameet. Shoot first, eat later.

LE:EN

LE:EN

Een toetje waar ik nog steeds van droom

Bij Aziatisch eten hoort natuurlijk Aziatisch drinken. Dus werden we getrakteerd op een bijzondere pruimensake en allerlei verschillende Aziatische biertjes. Die gaan perfect samen met het eten. Als toetje kregen we trouwens nog een brownie met 5 spices, zoute pinda’s en kardemomijs en als toetjesmens was dat voor mij het hoogtepunt van de avond. Ik heb er geen foto van kunnen maken want… nou ja… het was dus op voordat ik het wist. Sterker nog, ik heb zelfs de exemplaren van de tafelgenoten die al vol zaten opgegeten. Oh, ik begin weer te kwijlen nu ik er over schrijf…

LE:EN

LE:EN

Tijd voor het klonen

Maar we waren niet alleen bij LE:EN voor het eten en drinken, maar ook voor een pop-up van Momentize. Normaal gesproken worden zij met hun 3D booth ingehuurd op klantevents, maar soms hebben ze ook zogenaamde Special Scandays waarop jij jezelf kunt laten scannen. Op donderdag 13 oktober staan ze ’s avonds weer in LE:EN, houd hun Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

LE:EN

LE:EN

Er werd vandaag van mij een 360 graden foto gemaakt. En over 4 weken ligt er een 3D geprinte Nelleke op de deurmat. 😁

A photo posted by Nelleke Poorthuis (@nellekepoorthuis) on

Van 3D foto tot 3D beeldje

Om een 3D beeldje te kunnen printen, moest er eerst een 3D foto gemaakt worden. Een voor een gingen we middenin een wat futuristisch aandoend hok staan en binnen een fractie van een seconde was de foto gemaakt. Althans, als je niet bewoog. En wat blijkt, echt helemaal stilstaan is heel moeilijk! Maar uiteindelijk lukte de foto (zie hier het resultaat) en kon het wachten beginnen. Zo’n 3D printer is namelijk niet zo snel…

LE:EN

LE:EN

LE:EN

Mini-me!

Maar afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver, mini-me was klaar! Hij is echt heel gaaf geworden en hij lijkt sprekend. Een beetje freaky wel eigenlijk. Ik vind het vooral grappig om mezelf in de echte wereld neer te zetten en er dan foto’s van te maken. Alsof ik een klein elfje ben. Misschien moet ik eens een fotoshoot langs mijn favoriete plekken in Utrecht doen met deze minuscule Nelleke?

LE:EN
Heuveloord 140
3523 CK Utrecht

Website
Kaartje

Disclaimer: zowel het eten en drinken bij LE:EN als het 3D beeldje heb ik gratis gekregen. Mijn mening is echter niet te koop. Ik vond het echt lekker en het beeldje is echt tof. Meer over de kosten van een 3D beeldje van Momentize vind je hier.

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Beantwoord m .Goddefroy 30 november 2018 om 13:35

    mijn man is 160 cm en daar willen we een poppetje van voor een poppenhuis dan moet zijn lengte zijn :13.3 cm wat zijn dan de kosten ?en wat zijn de kosten van 3 dezelfde poppetjes ?

  • Laat je horen