yoghurt barn
Lekkere plekken

Hartige Hangop bij de Yoghurt Barn

Afgelopen zaterdag liep ik na een uurtje yoga de sportschool uit en besloot ik dat ik die dag alleen maar dingen voor mezelf ging doen. Alleen maar dingen waar ik zin in had. Ha! Heerlijk was het. Ik begon met uitgebreid shoppen bij Giensch waar ik met twee prachtige vintage rokken weer naar buiten liep. Iedereen weet dat je van kleding kopen honger krijgt, dus stond ik op de Neude even te twijfelen. Waar zou ik eens gaan lunchen? Ik besloot een oude favoriet waar ik al een tijdje niet meer geweest was een bezoekje te brengen.

yoghurt barn

Bij de Yoghurt Barn hebben ze… je raadt het al: yoghurt. Maar dan in alle smaken en vormen die je maar kan bedenken. Smoothies en shakes, bakjes boerenyoghurt of lobbige hangop, ijskoude frozen yoghurt. En die kun je aankleden met allerlei toppings waaronder veel fruit, zoetigheden en superfoods. Ze hebben ook heerlijke koffie en taartjes. Croissantjes ook trouwens. High Tea. Alles kan. En ik had op Instagram gezien dat ze sinds kort ook hartige yoghurt hebben. Daar was ik heel benieuwd naar.

yoghurt barn

Dit is ‘m. De Proud Pistachio. Hangop met komkommer, olijfolie, peper, zout, pistache nootjes en verse munt. Het deed me een beetje denken aan de labneh die ik laatst proefde op het Culy Food Festival. Hartig en fris. Heel wat anders dan de met chocolade en brownies overgoten yoghurt die ik normaal hier bestel. Maar ook een stuk gezonder en dus een heel fijne lunch.

yoghurt barn

Daar vind ik de Yoghurt Barn echt perfect voor: een gezonde lunch of tussendoortje (frozen yoghurt in de zomer in plaats van een ijsje). Houd er wel rekening mee dat het in het weekend rond lunchtijd vol kakelende vrouwen zit. Yoghurt is blijkbaar echt een vrouwendingetje. En dan tot slot nog een laatste tip en dan is het gedaan precies. De High Tea is ook echt een aanrader. Weer eens wat anders, thee met yoghurt. Maar geen paniek, je krijgt ook gewoon brownies en taart. Wel even reserveren. En mij laten weten hoe het was.

Yoghurt Barn
Vinkenburgstraat 15
3512 AA Utrecht

Website
Kaartje

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat je horen