Alles verandert
Doen in Utrecht, Plaatjes

De allereerste Hartje Utrecht expositie is een feit!

Soms lopen dingen zoals ze lopen. Albert reageerde op Twitter op een foto met: “Wanneer komt je boek uit? Waar is die permanente cafe-expositie?”. Daardoor begon er bij mij iets te kriebelen en twitterde ik: “Wat een goede vragen Albert. Ik wil wel, maar ben wellicht te bescheiden om het zelf te regelen? Dus mocht een café-eigenaar dit lezen… ik sta hier open voor!”. Vervolgens zag Maaike op Facebook een bericht voorbij komen en moest aan mij denken. Van het één kwam het ander en ik kan nu met vol trots zeggen: de allereerste Hartje Utrecht expositie is een feit!

Het is een lekker laagdrempelige mini-expo in een oud peeskamertje in de Hardebollenstraat. Yink Goossens runt daar Scoop, een expositieruimte waar iedere week een andere kunstenaar werk kan tonen. Ik heb besloten om daar nou eens alle foto’s van mijn Alles verandert, alles blijft hetzelfde project te tonen. En dan niet alleen van mijn eerste aan de Nieuwegracht, maar ook van mijn tweede project aan de Stadsbuitengracht, beter bekend als de singel. Er moet nog veel gebeuren en ik hoop dat het allemaal gaat lukken (want ik heb nog nooit eerder zoiets gedaan), maar ik zou het natuurlijk fantastisch vinden als je ook even komt kijken.

Waar?

Hardebollenstraat 11. Je weet wel, waar vroeger de hoeren zaten. Zijstraatje van de Voorstraat. Is nu heel leuk en hip met toffe ondernemers.

Wanneer?

Ik begin op vrijdag 17 augustus om 17.00 uur met een openingsborrel. We gaan door tot hoe lang het leuk is, maar op z’n minst tot 21.00 uur.
Op zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus is de expositie te zien van 12.00 tot 17.00 uur.

Hoe duur?

Gratis! Maar ik zal om uit de onkosten te komen een donatiepotje neerzetten. Voel je niet verplicht.

Mag ik alvast een voorproefje?

Ja hoor, kijk het filmpje hieronder maar even.

Vorig bericht Volgend bericht

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Beantwoord Ton van den Bosch 8 augustus 2018 om 20:26

    Ik ben op verassingsbezoek een nachtje in Utrecht. Mijn vriendin is de dag ervoor jarig. Ik weet niet of ik het haal om op bezoek te komen. Ik doe mijn best. Ook zonder mijn bezoek. Veel succes.

    • Beantwoord Nelleke Poorthuis 9 augustus 2018 om 09:02

      Dank je wel Ton! Je bent van harte welkom, maar ik snap uiteraard ook als het niet lukt. Geniet van Utrecht!

    Laat je horen